Яхтена  стюардеса и ром са двама от финалистите във Фермата“,

...
Яхтена  стюардеса и ром са двама от финалистите във Фермата“,
Коментари Харесай

Стюардеса и ром отиват на финала на „Фермата“

Яхтена  стюардеса и ром са двама от финалистите във „ Фермата “, твърди „ България Днес “, базирайки се на няколко източника близки до шоуто.

Винаги усмихнатата Ваня, станала известна като Хепи Ванче и строителният служащ Боби са двама от четиримата, които доближават до последната борба в шоуто. Кои са другите - към този момент няма изясненост. Ала най-вероятно измежду финалистите ще е и пчеларката Надя.

Както е известно фотосите на шоуто завършиха преди няколко седмици. Всички класирали се до финала ще се завъртят на арената за финален двубой, който ще се излъчва онлайн. По правилник за последната борба се класират две дами и двама мъже. Победителят, който ще стане явен на 12 декември ще грабне огромната премия от 100 бона.

Хепи Ванче има голям опит в дуелите, като се изправи на арената, две седмици подред и сподели, че не е толкоз слаба, колкото всеки си мисли. Яхтената стюардеса отстранява още една жена по пътя към огромния край.

Боби, който още първите седмици разгласи пред участниците, че  е ром несъмнено е най-силният мъж във Фермата . Повечето от мощния пол ги е боязън да се изправят против него на арената, тъй като знаят че няма късмет.

Според феновете Борислав заслужава да сграбчи огромната премия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР